Gann Tre tar ansvar for ditt prosjekt

– stort eller smått. Våre erfarne fagfolk engasjerer seg i dine ønsker, og står på for å gi deg et resultat både du og vi kan være stolte av.

To menn jobber på byggeplass.

På toppen

I Gann Tre liker vi oss på toppen. Det var der vi startet i 1984, med produksjon av takstoler. Tre år etter byttet vi fokus, og satset på komplette bygg. Og takstolen ble med oss videre, som logo for Gann Tre.

Med snart 40 år bak oss og mer enn 50 ansatte, har Gann Tre blitt en voksen bedrift. En bedrift med en innholdsrik historie og med erfaring fra både oppturer og nedturer. Med mye å se tilbake på. Men først og fremst mye å bygge videre på, for vi foretrekker å se fremover: Satse, utvikle og bygge.

Visjon og verdier

Det finnes ingen enkel vei til suksess. Ofte er det bare sterk vilje og hardt arbeid som fører frem. Det vet vi i Gann Tre veldig godt. Og det har vi tatt lærdom av.

Det er derfor vi har en enkel, men krevende visjon: Best i klassen. Alle vet hvor vanskelig det er å bli best. Det krever mye og målrettet arbeid over tid. Å holde seg på toppen krever minst like mye arbeid som å komme seg dit – hele tiden.

Vi har en unik gruppe dyktige medarbeidere, de utfører sitt daglige arbeid på en måte som fullt og helt reflekterer de verdiene vi setter høyest: Ansvarsfull, stolt og engasjert. Slikt kommer det mye godt ut av, til glede for både den enkelte fagarbeideren og Gann Tre som firma – og ikke minst for våre kunder!

Tømrer fra Gann Tre skurer opp planker

HMS

Å jobbe i byggebransjen er ikke uten risiko. Både utstyr, maskiner, materialer, arbeidsstedet og selve arbeidet i seg selv kan by på utfordringer som setter den enkeltes helse og sikkerhet i fare om man ikke tar HMS på alvor.

I Gann Tre er vi veldig oppmerksomme på dette. Vi er i en bransje som har et vidt og meget grundig regelverk å forholde seg til. Og som selskap er vi avhengige av at alle våre medarbeidere kan yte sitt beste til enhver tid, uten å bli hemmet av sykdom eller skader.

Men det viktigste for oss er likevel at alle våre har det bra. Derfor er det viktig å huske at vi alle har et ansvar for å passe på oss selv og de rundt oss, slik at vi kan komme hele og friske hjem etter endt arbeidsdag.

Informasjon, prosedyrer, sikker jobb-analyser og ansvarsfordeling er blant tiltakene som skal sikre alle en trygg arbeidsplass. I Gann Tre har vi medarbeidere som tar ansvar for sin egen og andres sikkerhet. Vi har svært få skader med fravær. Men vi kan alltid bli bedre. Én skade er alltid én for mye!

Personal

Gann Tre har alltid fokusert på å gi medarbeiderne muligheter. Muligheter til utfordringer i arbeidet, muligheter til å få faglig påfyll – og muligheter til å jobbe seg opp i systemet, om en vil det. 

Derfor har våre ledere bakgrunn som fagfolk i bedriften. Det gir et fantastisk godt utgangspunkt for å kunne forstå og styre prosessene og arbeidsfolkene ute på byggeplassene. Vår filosofi er å utvikle egne folk som kjenner organisasjonen og bransjen på en skikkelig måte. Slik vokser de med oppgavene hele veien fra starten som lærlinger, til de blir tømrere, baser og prosjektledere. 

Ønsker du å jobbe hos oss? Les mer her.

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårnsertifisert

Sertifiseringen gir oss konkrete verktøy for miljøledelse, som gjør det enklere å lykkes med en grønn omstilling. En Miljøfyrtårn-bedrift stiller krav til oss angående avfallshåndtering, energireduserende tiltak, gode HMS-rutiner og miljøkrav ved innkjøp og transport.

Som miljøfyrtårnsertifiserte skal vi i Gann Tre bygge mer miljøvennlige hus og bygg. Vi skal vise samfunnsansvar, og tenke miljø i våre daglige handlinger. I alle ledd – fra innkjøp av produkter til produksjon og salg skal vi fremme helse, miljø og sikkerhet.

Miljøfyrtårn innrapportering 2023.

Her kan du se vårt klimaregnskap for 2023.

Redegjørelse av aktsomhets­vurderinger

Lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold (åpenhetsloven), pålegger større bedrifter å gjennomføre og redegjøre for aktsomhetsvurderinger i egen virksomhet, leverandørkjeder og forretningsforbindelser. I denne redegjørelsen fremkommer arbeidet Gann Tre AS har gjort med aktsomhetsvurderinger og tilpasning til lovens plikter i 2022.

Redegjørelse av aktsomhetsvurderinger (pdf)