Våre referanser

Enebolig

Komplett utvendig rehabilitering av enebolig i Sandnes

Offentlig bygg

Vardheia ungdomsskule er bygget for å være i tråd med samfunnsutviklingen og innholdet i ny læreplan. Den skal stimulere til aktive og skapende elevar i eit flott inne- og utemiljø.

Hytte

Oppføringen av hytten på Launes i Mandal er godt i gang. Hytten ligger fint i terrenget og vil få en nydelig utsikt.

Kontorbygg

Herfo Finans har utviklet et nytt næringsbygg på Holmen i Stavavanger sentrum. Veidekke har vært hovedentreprenør for DSD Front, og på laget har de hatt underleverandører som Gann Tre AS, som har utført tømrerarbeid og montering av teglfasade.

Leilighetsbygg

Paradis Brygge ligger like sør for den indre bykjernen i Stavanger og midt mellom bydelene Våland og Storhaug. Her kan du bo ved innseilingen til Hillevågsvannet – like i vannkanten. Kun en tursti skiller byggene fra sjøen.

Leilighetsbygg

40FEMTI er fem moderne bygg fordelt på et grønt kvartal midt i Sola sentrum. Her er byggene og uteområdet tilpasset hverandre for å gi optimale bokvaliteter for deg som beboer.

Leilighetsbygg

Mariero anno 2020 framstår som et attraktivt og variert bomiljø med sjarm og sjel. Det skal godt gjøres å få bedre tomt enn dette. Så nær sjøen at du kan kjenne saltsmaken på tunga. Så nært til togstasjonen at du er i sentrum før du vet ordet av det.

Enebolig

På Austrått i Sandnes har Gann Tre satt opp en spesialdesignet vinterhage. Den er bygget som et direkte påbygg til en enebolig, og er tilpasset både takhøyden på et tidligere påbygg, og gulvhøyden på en eksisterende uteplatting.

Hytte

Stavtjørn – en liten hemmelighet nærmere enn du tror. Kun 1 time kjøring fra Stavanger.

Leilighetsbygg

Meierigården består av lettstelte og moderne leiligheter. Her får du utsikt sentralt på Nærbø.

Offentlig bygg

Veveriet på Ålgård er et kjent historisk bygg og er en viktig del av historien til Gjesdal kommune. Til høsten skal bygget restaureres. Gann Tre har fått den spennende jobben med trearbeidene.