Våre referanser

Leilighetsbygg

I Stavanger sentrum skal det bygges 65 lekre leiligheter med eksklusive kvaliteter. Leilighetene i Løkkeveien, og skal være innflyttingsklare i løpet av 2025.

Hytte

Oppføringen av hytten på Ualand nærmer seg ferdig. Hytten ligger midt i Vasshusvika naturreservat, hvor utsikten er like fin fra alle vinkler.

Offentlig bygg

På Klepp jobbes det nå med Kleppeloen skule. Klepp kommune bygger i Kleppeloen ny skole for 1-7 trinn med plass til 350 elever.

Kombi bolig og næring

Midt i smørøyet på Nærbø jobber vi nå med prosjektet Meierigården. Meierigården består av lettstelte, moderne leiligheter. Beliggenheten er svært sentral med gode muligheter for storslagen utsikt

Leilighetsbygg

Kleppeloen har det beste utgangspunkt for et godt liv i et nytt og innholdsrikt hjem. Her finnes Jærens kanskje fineste og best tilrettelagte turområde, og samtidig nærhet til Jærhagen, godbitene fra slakter Håland, dagligvarebutikk, treningssenter, skole, barnehage og mye mer.

Leilighetsbygg

På Tjøtta Gard jobber vi med Langhusene som er nærmeste nabo til Coop Mega som åpnet i 2020. På sykkel er du bare fire minutter unna Bryne sentrum, M44 og en rekke opplevelser. 

Kombi bolig og næring

Kortreist til det aller meste bygges nå Madla Vest. Området kjennetegnes av turområder og treningsmuligheter. Skoler og barnehager. Gode bussforbindelser og sykkelveier. Dagligvarebutikker og byens beste kjøpesenter.

Kombi bolig og næring

Kanalhuset bygges på Ålgård med nærhet til sentrum, strand og landlige omgivelser. 

Enebolig

Komplett utvendig rehabilitering av enebolig i Sandnes.

Offentlig bygg

På mindre enn ett år har Vardheia ungdomsskule vokst fram i ytterkanten av Bryne sentrum. Skolen skal være ferdig første halvdel av april 2021 og ha plass til 450 elevar frå Time og Klepp kommunar.

Hytte

Oppføringen av hytten på Launes i Mandal er godt i gang. Hytten ligger fint i terrenget og vil få en nydelig utsikt.

Kontorbygg

Herfo Finans har utviklet et nytt næringsbygg på Holmen i Stavavanger sentrum. Veidekke har vært hovedentreprenør for DSD Front, og på laget har de hatt underleverandører som Gann Tre AS, som har utført tømrerarbeid og montering av teglfasade.