Meierigarden

Meierigården er på alle måter opp et hakk. Litt fordi de lettstelte leilighetene her er moderne, men også fordi det å bo i høyden gir deg ekstra god utsikt. Men du bor ikke bare nærmere den høye Jærhimmelen, du bor også svært sentralt med adresse i Meierigården på Nærbø.
Meierigarden på Nærbø - illustrasjonsbilde exteriør
Leilighetsbygg
Delentreprise

Small, medium eller large?

Meierigården har et godt utvalg av leiligheter både når det gjelder størrelse og prisklasse. Her er det noe for enhver. Ønskene varierer med behovene og hva en er vant med. For å gjøre det noe enklere å finne frem har vi her delt utvalget opp i 3 størrelsesgrupper, nesten like enkelt som å kjøpe en t-skjorte.

Small – enkle og praktiske

Dette er leiligheter fra 45-67 kvadratmeter, med 1 eller 2 soverom. Leiligheten for deg som vil ha det enkelt i hverdagen og ikke trenger så mye plass. Her får du like stor glede av å få alt nytt og moderne som i de større leilighetene.

Medium – romslige og akkuat passe

Dette er leiligheter fra 78-100 kvadratmeter, med 2 eller 3 soverom. Dette er leiligheten for deg som gjerne vil ha litt ekstra plass. Enten det er et kontor, et gjesterom eller en liten TV stue, så får du den friheten her. Slik blir det lettere, dersom dere er to, at den ene har besøk, mens den andre kan sysle med noe annet uten å forstyrre.

Lagre – eksklusive og rause

Disse leilighetene er fra 116 – 146 kvadratmeter, med 3 soverom. Her kan får du unt deg det lille ekstra. Her er overgangen mindre fra den store eneboligen, du får plass til å invitere mange og kan glede deg over at det er rause rom. Her får du også en høyere standard, noe du kanskje allerede er vant med og vet å sette pris på.

Flere prosjekter for salg:

Hytter i Stavtjørn - Gann Tre

Hytter i Stavtjørn

Stavtjørn – en liten hemmelighet nærmere enn du tror. Kun 1 time kjøring fra Stavanger.