Nybygg, utbygg eller rehabilitering? Gann Tre har både kompetansen og yrkesstoltheten som sikrer deg et fagmessig resultat. Vi gjør det meste - ofte billigere enn du tror!
Kontaktperson:
Marius Hegelstad

Prosjektleder
marius@ganntre.no
909 53 506
NY BOLIG
bolig
For oss er ditt hus mer enn bare en bolig. Det er her vi virkelig får vise at vi er stolte av vårt fag, og elsker å gjøre en god jobb. For deg, men også for oss selv!
HYTTER
IMG_5797CMYK
Vi bygger mye hytter. Både for kunder, og på eget hytteområde. Så ønsker du en nøkkelferdig hytte av høy kvalitet i naturskjønne omgivelser, så har vi også det!
BYGGFORNYELSE
ETXT%20GT-nytt%202014-1%20Vinterhage%209
Gann Tre kan gi ditt bygg en skikkelig oppgradering. Vi tar ombyggingsarbeid på strak arm, og har en egen rehabiliteringsavdeling. Har du en utfordring, så gi den gjerne til oss!
AKTUELT
Spennende prosjekt med gode løsninger
Den nye barnehagen på Vigrestad skal overleveres før sommeren, og 125 barn skal fra høsten kose seg både inne og ute i nye og spennende miljø. Arbeidet har både vært spennende og krevende, forteller Atle Aanestad, bas hos Gann Tre.
 
 
Rehabiliterer ny møteplass for hele Gjesdal
Veveriet på Ålgård er et kjent historisk bygg og er en viktig del av historien til Gjesdal kommune. Til høsten skal bygget restaureres. Gann Tre har fått den spennende jobben med trearbeidene.
 
 
Kristine Bonnevies Terrasse
Gann Tre er ferdig med den utvendige kledningen på leilighetsprosjektet Kristine Bonnevies Terrasse på Grannes.
 
 
Bjergsted Trio
Bjergsted Trio tilbyr byleilighet med egen privat hageparsell på taket.