VISJONER OG VERDIER
Det finnes ingen enkel vei til suksess. Ofte er det bare sterk vilje og hardt arbeid som fører frem. Det vet vi i Gann Tre veldig godt. Og det har vi tatt lærdom av.
 
Det er derfor vi har en enkel, men krevende visjon: Best i klassen. Alle vet hvor vanskelig det er å bli best. Det krever mye og målrettet arbeid over tid. Og det er ikke enklere å være best. Å holde seg på toppen krever minst like mye arbeid som å komme seg dit – hele tiden.
 
Men vi har troen på at Gann Tre både skal bli og være best i klassen. For vi har en unik gruppe dyktige medarbeidere. De utfører sitt daglige arbeid på en måte som fullt og helt reflekterer de verdiene vi setter høyest: Ansvarsfull, stolt og engasjert. Slikt kommer det mye godt ut av, til glede for både den enkelte fagarbeideren og Gann Tre som firma – og ikke minst for våre kunder!
OM GANN TRE
bilde%202
VISJON OG VERDIER
Fl%C3%B8rli%202014%20056
HMS
gann-t%C3%B8mrer5
PERSONAL
Fl%C3%B8rli%202014%20078
AKTUELT
Spennende prosjekt med gode løsninger
Den nye barnehagen på Vigrestad skal overleveres før sommeren, og 125 barn skal fra høsten kose seg både inne og ute i nye og spennende miljø. Arbeidet har både vært spennende og krevende, forteller Atle Aanestad, bas hos Gann Tre.
 
 
Rehabiliterer ny møteplass for hele Gjesdal
Veveriet på Ålgård er et kjent historisk bygg og er en viktig del av historien til Gjesdal kommune. Til høsten skal bygget restaureres. Gann Tre har fått den spennende jobben med trearbeidene.
 
 
Kristine Bonnevies Terrasse
Gann Tre er ferdig med den utvendige kledningen på leilighetsprosjektet Kristine Bonnevies Terrasse på Grannes.
 
 
Bjergsted Trio
Bjergsted Trio tilbyr byleilighet med egen privat hageparsell på taket.