PERSONAL
Gann Tre har alltid fokusert på å gi medarbeiderne muligheter. Muligheter til utfordringer i arbeidet, muligheter til å få faglig påfyll - og muligheter til å jobbe seg opp i systemet, om en vil det. 

Derfor har våre ledere bakgrunn som fagfolk i bedriften. Det gir et fantastisk godt utgangspunkt for å kunne forstå og styre prosessene og arbeidsfolkene ute på byggeplassene. Vår filosofi er å utvikle egne folk som kjenner organisasjonen og bransjen på en skikkelig måte. Slik vokser de med oppgavene hele veien fra starten som lærlinger, til de blir tømrere, baser og prosjektledere. 

Det å være bas eller byggeleder innebærer imidlertid mer enn å ha en byggfaglig bakgrunn. Å være dyktig fagmann er ikke det samme som å være en dyktig leder. Derfor har vi et toårig ledertreningsprogram, som fokuserer på en felles forståelse for hva det innebærer å være leder, og som gir gode lederverktøy i praksis. Med ledertreningen følger også muligheten for å delegere mer ansvar ut til byggeleder og bas. 

Visjonen til Gann Tre er å være best i klassen. Vi skal ha medarbeidere som tar ansvar, viser engasjement og er stolte av både håndverket og arbeidsplassen sin. Med fokus på gjennomføringsevne har vi blant annet på gang prosjektet "Gann Tre mot OL". Målet er å oppnå varige forbedringer i egen trivsel og helse, og at prosjektet vil skape engasjement og sveise medarbeiderne sammen både på og utenfor arbeidsplassen. 

Gann Tre kan tilby bilordning og konkurransedyktig lønn. Vi arrangerer turer og samlinger flere ganger i året, og har egen firmaleilighet i Spania.
 
Alt dette gjør Gann Tre til en ettertraktet arbeidsgiver. Best i klassen.
OM GANN TRE
bilde%202
VISJON OG VERDIER
Fl%C3%B8rli%202014%20056
HMS
gann-t%C3%B8mrer5
PERSONAL
Fl%C3%B8rli%202014%20078
AKTUELT
Spennende prosjekt med gode løsninger
Den nye barnehagen på Vigrestad skal overleveres før sommeren, og 125 barn skal fra høsten kose seg både inne og ute i nye og spennende miljø. Arbeidet har både vært spennende og krevende, forteller Atle Aanestad, bas hos Gann Tre.
 
 
Rehabiliterer ny møteplass for hele Gjesdal
Veveriet på Ålgård er et kjent historisk bygg og er en viktig del av historien til Gjesdal kommune. Til høsten skal bygget restaureres. Gann Tre har fått den spennende jobben med trearbeidene.
 
 
Kristine Bonnevies Terrasse
Gann Tre er ferdig med den utvendige kledningen på leilighetsprosjektet Kristine Bonnevies Terrasse på Grannes.
 
 
Bjergsted Trio
Bjergsted Trio tilbyr byleilighet med egen privat hageparsell på taket.