HMS
Det er ikke ufarlig å være tømrer. Både utstyr, maskiner, materialer, arbeidsstedet og selve arbeidet i seg selv kan by på utfordringer som setter den enkeltes helse og sikkerhet i fare.
 
I Gann Tre er vi veldig oppmerksomme på dette. Vi er i en bransje som har et vidt og meget grundig regelverk å forholde oss til. Og som selskap er vi avhengige av at alle våre medarbeidere kan yte sitt beste til enhver tid, uten å bli hemmet av sykdom eller skader.
 
Men det viktigste for oss er allikevel at alle våre har det bra. Derfor er det viktig å huske at vi alle har et ansvar for å passe på oss selv og de rundt oss, slik at vi kan komme hele og friske hjem etter endt arbeidsdag.
 
Informasjon, prosedyrer, sikker jobb-analyser og ansvarsfordeling er blant tiltakene som skal sikre alle en trygg arbeidsplass. I Gann Tre har vi medarbeidere som tar ansvar for sin egen og andres sikkerhet. Vi har svært få skader med fravær. Men vi kan alltid bli bedre. Én skade er alltid én for mye!
OM GANN TRE
bilde%202
VISJON OG VERDIER
Fl%C3%B8rli%202014%20056
HMS
gann-t%C3%B8mrer5
PERSONAL
Fl%C3%B8rli%202014%20078
AKTUELT
Spennende prosjekt med gode løsninger
Den nye barnehagen på Vigrestad skal overleveres før sommeren, og 125 barn skal fra høsten kose seg både inne og ute i nye og spennende miljø. Arbeidet har både vært spennende og krevende, forteller Atle Aanestad, bas hos Gann Tre.
 
 
Rehabiliterer ny møteplass for hele Gjesdal
Veveriet på Ålgård er et kjent historisk bygg og er en viktig del av historien til Gjesdal kommune. Til høsten skal bygget restaureres. Gann Tre har fått den spennende jobben med trearbeidene.
 
 
Kristine Bonnevies Terrasse
Gann Tre er ferdig med den utvendige kledningen på leilighetsprosjektet Kristine Bonnevies Terrasse på Grannes.
 
 
Bjergsted Trio
Bjergsted Trio tilbyr byleilighet med egen privat hageparsell på taket.