BJERKREIM KIRKE
TIL TOPPS PÅ BJERKREIM KIRKE

Med god kompetanse blant de ansatte har Gann Tre muligheten til å gå inn også i prosjekter som er litt utenom det vanlige. Et slikt prosjekt er restaureringen av Bjerkreim kirke, der både taket og store deler av spiret måtte utbedres.

Jobben med Bjerkreim kirke er et godt eksempel på hva det betyr å ha ansatte som kan jobbe selvstendig ut fra den erfaringen og kompetansen de innehar. Jobben med den 173 år gamle kirka krevde stor grad av eget initiativ og egne vurderinger, både når det gjalt selve arbeidsutførelsen og i forhold til arbeidsforholdene.

For det blir fort mye som må tas hensyn til når rundt 600 kvadratmeter skifertak rehabiliteres og kraftige bjelker som er blitt uthult av råte skiftes ut med nye - alt i løpet av drøyt to værharde vintermåneder.


 
AKTUELT
På vei mot OL
I 2013 innledet Gann Tre et helt nytt prosjekt, kalt ”Varige forbedringer”. Starten var en sponsoravtale med handikappsvømmeren Sara Louise Rung, som med sitt ukuelige mot og enorme innsatsvilje både imponerer og inspirerer.
 
Rehabiliterer ny møteplass for hele Gjesdal
Veveriet på Ålgård er et kjent historisk bygg og er en viktig del av historien til Gjesdal kommune. Til høsten skal bygget restaureres. Gann Tre har fått den spennende jobben med trearbeidene.
 
Kristine Bonnevies Terrasse
Gann Tre er ferdig med den utvendige kledningen på leilighetsprosjektet Kristine Bonnevies Terrasse på Grannes.
 
Bjergsted Trio
Bjergsted Trio tilbyr byleilighet med egen privat hageparsell på taket.